Roser Adell

Roser

Sóc una dona molt curiosa. Sempre disposada a aprendre. M’agrada la naturalesa, tot i que tinc la certesa que no és que m’agradi, sinó que la necessito. Tinc pors, que amb els anys han anat mutant, i ara ja no m’incomoden tant. Acumulo un munt d’històries que d’alguna manera em fan ser qui sóc.

Tinc una part artística poc compartida. Vaig estudiar un any de fotografia només per poder assaborir com era això de revelar una fotografia analògica en blanc i negre. La poesia sempre m’ha agradat des de petita; aquesta manera tan especial i particular de plasmar la vida. Ara bé, si hi ha una passió artística que m’ha acompanyat sempre, aquesta és la dansa. He participat en diferents projectes de dansa i espectacles. La dansa ha estat i segueix sent per mi la meva teràpia particular. Per aquest motiu també vaig dedicar el meu treball final de màster a investigar els beneficis de la dansa creativa en les dones. Sóc professora de Ioga, meditació i dansa creativa, conscient i terapèutica. 

Una de les coses que em caracteritza és que sóc una viatgera de primera. Sola o acompanyada, curts o llargs, ho sento com una necessitat vital. Els viatges, sens dubte, m’han ajudat a conèixer-me en profunditat. Quan viatges, las màscares cauen.

Vaig estudiar educació social als 18 anys. Des de llavors la meva experiència laboral ha anat lligada sempre a l’acompanyament a persones: adults, dones, infants i joves, famílies… tant en el sector privat com a l’administració pública. He impartit tallers i formacions d’autoconeixement. Durant aquests anys he anat ampliant sempre la meva formació d’una manera continuada.

Vaig estudiar Programació neurolingüística, Coaching professional i gestió de les emocions. Tinc un Postgrau en cooperació i un Màster en direcció de projectes socials.  Als darrers anys també m’he format en acompanyament a la feminitat conscient. M’apassiona recuperar els ritus de pas i tot els temes que puguin ajudar-me a acompanyar les dones en el seu caminar.  

Ver mi perfil

2020-2021 Projecte GrowWalking. Caminant cop a l’autonomia. Acompanyament a joves en risc. 

2015-2018 Terapeuta col·laboradora en el projecte de teràpia assistida i  equinoteràpia social amb Terra Kuti Equinoteràpia.

2015-2016 Projecte Dones que Dansen. Grup d’apoderament a través de la dansa a la Presó de Brians de Barcelona.

2014-2016 Tallerista i formadora. Projecte Nuestro Calidoscopio.

2020 Noves masculinitats i acompanyament de la sexualitat. Entre Homes i la Ciranda.

2020 Acompanyar les sexualitats i els afectes en la infància y la pubertat. Julia Sánchez, la Ciranda.

2020 Formació en Ritus de Pas per Carolina Aldana. Vida en Espiral.

2020 Curs de Mindfulness Atenció Plena amb Santiago Bíscaro. Vida en Espiral.

2020 Curs de Meditació amb Santiago Bíscaro. Vida en Espiral.

2020 Dansa moviment teràpia amb Beatriz Fraile Marina.

2020 Formació professora de Ioga. Trimurti. Índia.

2019 Tradició Ibero Celta Reclaiming. Carolina Aldana. Vida en Espiral.

2018 La magia en ti. Feminitat conscient. Ritos de paso. Vida en espiral.

2018 Treball investigació: beneficis de la dansa en les dones.

2018 Màster universitari en direcció, gestió i intervenció en serveis socials. Universitat Ramon Llull, Facultat Pere Tarrés.

2016 Curs Com assessorar i orientar la joventut. Associació Catalana d’Orientació.

2015 Diploma  Coaching professional ACSTH Institut Gestalt.

2015 Curs d’equinoteràpia social i emocional. Associació Camins a cavall.

2014 Diploma en Practititoner en Programació Neuro-lingüística (PNL) Institut Gestalt.

2012 Intervenció familiar sistèmica amb infància i adolescència i Noves metodologies en la intervenció parental.

2012 Postgrau en Agents de Desenvolupament Internacional (Cooperació Nacional i Internacional) a SETEM, Universitat Politècnica de Catalunya.

2008 Diplomatura en Educació Social. Universitat de Barcelona.

Bernat Puig

Bernat

 

Hola! Estic content que hagis arribat fins aquí! Em dic Bernat i primer de tot vull donar les gràcies a totes les persones, situacions, oportunitats i crisis que m’he anat trobant a la vida, ja que m’han permès realitzar un treball profund cap a l’interior. Segurament, un dels moments amb més inflexió i creixement personal va ser un viatge que vaig fer per les Amèriques cap al 2015, tot gaudint de persones meravelloses, paisatges, cultures, tradicions, olors… vaig poder experimentar una intensa connexió entre el meu cor i la immensitat de la naturalesa, permetent-me descobrir quin és el meu propòsit a la vida. 

Amb presència, silenci, profunditat i molta cura abraçant tot el dolor, la meva vida començava a prendre sentit amb consciència. Les respostes arriben, sense buscar-les i, molt sovint, sense acabar-les d’entendre del tot. 

Soc educador social, tot i que a mi m’agrada dir que soc des-educador. Segurament ho faig per intentar buscar la diferència i el reconeixement extern, i també amb una clara intenció d’acompanyar les persones en els seus processos de creixement personal, desaprenent i desprenent-se de totes aquelles càrregues que ens puguin limitar la nostra feliç existència. Porto més de 15 anys acompanyant infants, adolescents, joves i famílies en diferents àmbits; tant en el sector privat com en el públic.

Amb el temps m’he especialitzat en la disciplina de gènere i LGTBI+. M’he format amb les millors persones referents del nostre país, i des de ja fa uns anys que em dedico a acompanyar les persones en els seus processos d’identitat; són viatges plens d’emocions i descoberta. La fusió d’empatia, de comprensió, de no judici, de no critica…no us podeu imaginar com d’intensa i d’amorosa arriba a ser aquesta connexió. 

Soc terapeuta sistèmic, expert en intervenció familiar i de parella; i us he de confessar un secret: m’encanta! He,he,he,he! M’ho prenc com si fos un investigador de la vida, com si em trobés davant d’un enigma, d’un misteri que cal resoldre amb humilitat i amb el màxim amor.

Va, que us explicaré un altre secret, he,he,he,he… de ben petit volia ser detectiu privat, recorria tots els racons de la casa familiar amb una llibreta i un llapis a la mà intentant trobar casos a resoldre davant la desesperació dels meus familiars; encara guardo aquesta llibreta com un tresor ben cuidat! Em sento molt feliç i amb plenitud acompanyant les persones en el treball de poder desxifrar i resoldre els seus conflictes i problemes, per tal que aconsegueixin trobar les millors solucions.

També tinc una vessant totalment diferent a l’explicada fins ara. Em continuo formant i treballant en l’àmbit més espiritual, entre meditacions, rituals, en la tradició iberocelta, xamanisme… que m’ajuden a SER i a ESTAR en presència amb l’objectiu d’oferir-te millor els meus dons i enriquir-nos d’aquest preciós viatge de cor a cor, anomenat VIDA.

2019 – actualitat. Cocreando Tierra de soles. Projecte per a una masculinitat conscient.

2021 Terapeuta Familiar Sistèmic. KINE.

2020 Formació en Ritus de Pas per Carolina Aldana. Vida en Espiral.

2020 Curs de Mindfulness Atenció Plena amb Santiago Bíscaro. Vida en Espiral.

2020 Curs de Meditació amb Santiago Bíscaro. Vida en Espiral.

2020 Formació en la Tradició Ibero Celta Reclaiming. Vida en Espiral.

2020 Capacitació per a l’abordatge de les Violències Masclistes. Institut Català de les Dones, Generalitat de Catalunya.

2020 Sensibilització en Igualtat d’Oportunitats. Instituto de la Mujer y para la Igualdad de Oportunidades.

2019 El Viaje Chamanico: la puerta a otras realidades. Instituto de Estudios Chámanicos.

2019 Taller vivencial d’Homes per una masculinitat conscient. Taller d’Homes. Cesc i Dani, Barcelona.

2018 Sensibilització i prevenció de la LGTBIfòbia. Diputació de Barcelona.

2018 Drets LGTBI. Intervenció sobre diversitat afectiva, sexual i identitat de gènere. Interseccionalitat. Ajuntament de Terrassa.

2015 Teatre de l’Oprimit. Cooperativa Fil a l’Agulla i Progess S.L. 

2012 i 2014 El cos i els seus llenguatges. El llenguatge: preguntes poderoses. Progess S.L.

2011 i 2013 Formació en Educació i Consciència Emocional. Progess S.L. i Serveis Socials de Barcelona. 

2009 Diplomatura en Educació Social. Universitat de Barcelona.